No products in the cart.

Hej og velkommen

Kig ned ad siden for at finde mange spændende oplysninger. Der er genvejsmenu til venstre og en oversigt til højre, som begge kan foldes sammen.

Næste arrangement

Kriterier for optagelse

Vi gør vores optagelseskriterier tidssvarende og mere end fordobler krav til uddannelsens varighed og indhold.

Se de nye optagelseskriterier lige her.

Clairvoyance  Skoler

Overvejer du, at blive uddannet clairvoyant vejleder eller medie, eller har blot lyst til, at orientere dig om, hvor man kan blive uddannet?

Se en oversigt over Clairvoyance skoler her.


Kommende arrangementer


 

Hvem er vi

Vi er over 100 dygtige og uddannede clairvoyante rådgiver over hele Danmark.

Hvis du har svært ved at vælge hvem du gerne vil bruge, så kig på profilerne, læs lidt om os og ring eller skriv så til den der "føles" rigtig for dig. Det passer som regel, at det er den rådgiver som er den helt rigtige for dig.

Du kan søge på byer, specialer (fx husrensning, afdøde, forsvundne, dyr eller hvad det nu er, som du har brug for). Så kommer der en oversigt over de af os, som passer på netop det du kigger efter.

I menuen til højre (tryk evt. på  i øverste linje hvis menuen ikke er der) kan du let søge og lede efter netop den clairvoyante rådgiver du har brug for.

Find en clairvoyantSøg fx efter et navn, en by eller måske efter "afdøde", "husrensning" eller "forsvundne"


Opret dig som bruger

Du er meget velkommen til, at oprette dig som bruger på vores hjemmeside. Så kan du kommentere de artikler og andre opslag der er her.

Du kan også stille spørgsmål om clairvoyance og finde mange gode oplysninger.

Det er også sådan du starter, hvis du er clairvoyant og gerne vil være medlem.

Du opretter dig ved, at købe dig et medlemskab. "Nysgerrig" er helt gratis. 🙂

Medlemskaber


En af mange artikler

Ørkenblomst

Ørkenblomst Ørkenblomst, der lejlighedsvis åbner sig Når himlens vand Kun alt for sjældent rammer den Den blomst bærer al Guds skønhed i sig Tålmodigt ventende, rejser den med vinden Tålmodigt og med fredfyldt ynde er den klar Til den forvandling Den ved vil ske Den ved ikke hvornår – Bare at det vil ske.

0 comments


Seneste opslag

 • Erlinng Chriistensen lavede en statusopdatering 9 måneder, 3 uger siden · 

  23 feb. P4 Nordjylland. Radio. kl. 8.15. Lytterne har stillet spørgsmålet. “Hvorfor dør vi ?” Redaktionen på P4 Nordjylland har bedt en præst fra folkekirken og jeg, Erlinng Chriistensen, tilkendegive vores synspunkter. Lyt med:)
  http://www.erlinngchriistensen.dk

 • lavede en statusopdatering 10 måneder siden · 

  Clairvoyant/medie – træning på platform / afdødekontakt i Lysets Hus http://www.lysetshus.dk
  Vil du være en af de bedste på dit felt? Så kommer chancen her.

  Du ved det godt – øvelse gør mester. I løftende og kærlig energi. Trænger du til en vitaminindsprøjtning i dit arbejde og ønsker du at styrke dine kompetencer for afdødekontakt og platformsdemo…[Læs mere]

 • lavede en statusopdatering 10 måneder siden · 

  Jeg deltager på Vejle Helsemesse 3.-4. Marts og du finder mig på stand 16. Åbningtid: Lø.kl.10.00-17.00, Sø kl.10.00- 16.00

  Jeg tilbyder korte clairvoyancer og afdødekontakt til favorabel messepris. Det er også muligt at få messerabat til en Clairvoyance i min klinik.


 

Er du allerede medlem

Hvis du allerede er medlem af Clairvoyant Foreningen så har vi oprettet din brugerkonto. Du kan logge dig ind ved, at trykke på knappen for oven til højre (eller lige her: login)

Du kan logge ind med din facebook eller google konto - blot den e-mail du har her, er den samme som den du bruger på det sociale medie. Skriv evt. en e-mail til os, så kan vi rette e-mailen til.

Årsmødet blev både interessant, underholdende og informativt. Læs formandens beretning lige her.

 


Artikler og opslag

 

 • Hvad kan du få hjælp til 1 år ago

  Den kontakt og den rådgivning den clairvoyante kan give dig fra de åndelige væsner kan fx hjælpe dig til: At opnå ny indsigt i dit liv At udvikle dig personligt såvel som åndeligt At tage bedre ansvar for dit eget liv og blive »herre i eget hus« At kunne vælge på et mere informeret grundlag […]

 • Hvordan kan en clairvoyance foregå 1 år ago

  Den mest almindelige form for clairvoyance er den, hvor du besøger den clairvoyante i dennes »klinik«. Den clairvoyante vil ofte starte med, at fortælle dig lidt om din personlighed, for sådan ligesom at komme i gang, og for at du kan opleve, at den clairvoyante kan sige noget, som du kan genkende. Så vil den […]

 • Et par tips før du besøger en clairvoyant 1 år ago

  Brug din sunde fornuft. Lyt til de råd du modtager, og brug de som føles rigtige. Når du bestiller tid, så oplys kun den clairvoyante om dit fornavn, og dit telefonnummer i tilfælde af at aflysning bliver nødvendig. Undersøg på forhånd at den clairvoyante arbejder med præcis det område du har brug for. Kig fx […]

 • Hvad kan man få rådgivning og vejledning om ? 1 år ago

  Der er naturligvis ligeså mange spørgsmål som der er mennesker. Nogle af de mest almindelige områder der søges vejledning om er fx: Kærlighed og parforhold Job og uddannelse Bolig og økonomi Personlige problemer Selvudvikling At finde forsvundne personer, dyr eller ting Forløsning af traumer og evt. uafsluttede forbindelser Hvad der ellers presser sig på Inden […]

 • Hvem kan man få kontakt til 1 år ago

  Ethvert åndeligt væsen kan som udgangspunkt kontaktes ved hjælp fra den clairvoyante rådgiver fx Guider – De ånder der er til stede for dig, mens du er her på Jorden. Engle o.l. – Højere åndelige væsner der hjælper med den overordnede mening med det hele. Afdøde – Mennesker der er døde, og som har forbindelse […]

X
X

Ved at fortsætte brugen af dette website accepterer du vores brug af cookies. Mere information

Vi bruger cookies til at indsamle annonyme brugsdate for, at kunne forbedre brugeroplevelsen. Hvis du fortsætter brugen af websitet accpeterer du dette.

Luk