Medlem af Clairvoyant Foreningen

For at blive medlem af Clairvoyant Foreningen skal man opfylde mindst ET af følgende:

1. Have en uddannelse på mindst 120 timer med indhold der er godkendt.
    (Fra 1. januar 2019 300 timer).
  2. Have haft professionelt clairvoyant arbejde i mindst 5 år med mindst 50 clairvoyante sittings pr. år.
  3. Have haft professionelt clairvoyant arbejde i mindst 1 år med mindst 50 clairvoyante sittings og bestået en eksamen ved en skole udpeget af Clairvoyant Foreningen

Det er i alle tilfælde Foreningens bestyrelse der vedtager, at optage et medlem ud fra en konkret vurdering af ansøges kvalifikationer samt dokumentation for uddannelse og praksis.

Optagelses procedure

For at blive optaget skal følgende tre punkter være afklaret:

1. Betaling af medlemskab

Køb et “Standard”-medlemskab lige her

2. Indsend dokumentation for uddannelse (eksamensbevis) eller praksis
  3. Indsend underskrift på de etiske regler
    Der kommer link til download af dokument sammen med kvittering ved køb af medlemskab.

Dokumenter sendes til info@clairvoyantforeningen.dk

Gyldighed

Et medlemskab købes og betales for 12 måneder af gangen. Det gælder i præcis 12 måneder fra den dag det købes.

Hvad nu hvis??

Hvad nu hvis, jeg er i tvivl om min uddannelse eller praksis er nok til, at jeg kan blive medelm. Hvad gør jeg så?

Hvis du er usikker på, om Foreningen vil anerkende din uddannelse eller din praksis som “nok” til, at du kan blive medlem, ja så spørger du os blot 🙂

Skriv på info@clairvoyantforeningen.dk, så tager vi en dialog og finder ud af hvordan du kan blive medlem.