Hvem kan man få kontakt til

Ethvert åndeligt væsen kan som udgangspunkt kontaktes ved hjælp fra den clairvoyante rådgiver fx

• Guider – De ånder der er til stede for dig, mens du er
    her på Jorden.
  • Engle o.l. – Højere åndelige væsner der hjælper med
    den overordnede mening med det hele.
  • Afdøde – Mennesker der er døde, og som har forbindelse til dig.
  • Mennesker – Dig og mig
  • Dyr – Levende og døde dyr

Mange andre åndelige væsner der har forbindelse til dig.

En forudsætning for, at der kan skabes kontakt er, at der er en eller anden form for forbindelse mellem dig og det åndelige væsen. Måske kender du ikke til denne forbindelse, men den clairvoyante rådgiver vil kunne fortælle dig hvad det handler om.

Denne tekst er fra Clairvoyant Foreningens brochure »Clairvoyance« | Teksten er Foreningens bud på en beskrivelse, og skal ikke opfattes som den »eneste sandhed«