Profil

First Name

Mette

Last Name

Sandberg

Adresse

Hovedgaden 55 A, 1.sal, 2970 Hørsholm

Klinikken

Klinik

https://www.flow-mentor.dk

facebook-side

https://www.facebook.com/flowmentor/

Telefon

+45 40459240

Hjemmeside

https://www.flow-mentor.dk

Åbningstider

Åbent dagligt efter aftale.

Ydelser & Priser

Beskrivelse

Jeg tilbyder:

Clairvoyance (1:1 clairvoyance og par-clairvoyance) – 1:1 også som skype/telefon
Healing (Værktøjskassen indeholder: Spirituel healing, Reiki healing, traume healing, epigenetisk healing, karmisk healing, engle healing)
Fjernhealing
Afdødekontakt
Husrensning m. healing
Tankefeltterapi/EFT
Andet: Spirituel coaching – Privatundervisning – Workshop – Cirkel arbejde m.m.

Clairvoyant ydelser

Clairvoyance, Afdødekontakt, Husrensning, Klarsyns demonstration, Fjern clairvoyance

Personen

Personlig beskrivelse

Mette Sandberg
Jeg er midt i livet, mor og hustru, autodidakt kunstner og frivillig vågekone.
Gennem de sidste 13 år har jeg suppleret mine stærke healende og clairvoyante evner, og min praktiske erfaring som spirituel rådgiver med uddannelser inden for bl.a. healing, clairvoyance, afdødekontakt, spirituel mentoring og Tankefeltterapi/EFT.
Herhjemme, inspireres jeg af bl.a Gina Asbjerg, Christine Eilvig og Marzcia Techau, som jeg alle er uddannet hos. Sidst nævnte fungerer som min mentor og underviser.
I flere år har jeg arbejdet i det private- og offentlige sundhedsvæsen, og jeg arbejder ivrigt (med Marzcia Techau og en gruppe healere, langt de fleste med en sundhedsfaglig baggrund), på at fremme healing i sundhedsvæsnet og integrere healing som hjælp til mental- og fysisk sundhed i hverdagen. At få healing etableret i det danske sundhedsvæsenet, som et naturligt supplement til vores øvrige behandlingstilbud.
Jeg ser mig selv som en slags ”fødselshjælper” i følelsesforløsninger.
Mit hjerte brænder for at hjælpe dig, med at finde frihed og ro til at være den bedste udgave af dig selv, i dig selv, med dig selv – Helt i FLOW!
En session hos mig er i 100% fortrolighed, tillid og kærlighed.
Kærlig hilsen
Mette

Særlige kompetencer og evner

Clairvoyance er ”Healing med ord”. Clairvoyance er et stærkt redskab, der kan skabe overblik over dit liv i fortid, nutid og fremtid. Samt vise dig muligheder og give dig vejledning i forhold til din videre færd. Formålet med clairvoyancen er, at formidle rådgivning om og til din livssituation med hjælp fra den åndelige verden. Efter en kort intro får du sat fokus på dine hovedproblemer og bliver bevidst om, hvordan du kan løse dem samt løsningsforslag til, hvordan du kommer videre i dit liv ud fra din nuværende situation og råd til din videre personlige udvikling. Min mest udtalte clairvoyante evne er min ”følesans”. For mig er det vigtigt at mærke, hvordan du har det, hvordan du har haft det i dit liv, og hvad det gjort ved dig. Vi kommer ind på hvad eller hvem der blokerer dig fysisk- og psykisk i at komme videre, og hvor du finder støtte og oprejsning henne. Måske er du bare ikke glad! Måske ved du ikke hvad næste skridt er. Måske havner du i samme gamle mønstre og vaner, og er træt af det! Måske føler du dig alene, misforstået og uden muligheder! I mit arbejde som clairvoyant har jeg hele tiden fokus på, hvordan jeg kan løfte, støtte og hjælpe dig bedst muligt, så du kan få ro, glæde og håb tilbage i dit liv.

CoverOptions