for mennesker med bevidst åndelig kontakt

august, 2019

31aug13:0016:30Arrangemenet er overståetDyrene og telepatiEn eftermiddag med teori, træning og ny læring

Arrangement detaljer

Har du lyst til, at blive inspireret og prøve kræfter med clairvoyance til dyr? Så er denne eftermiddag den perfekte mulighed.

Kit Benlolo, indehaver af Dyre Clairvoyance Skolen guider os igennem et spændende program, hvor vi

• får teori om telepati og alt det vi skal være opmærksomme på i kommunikationen med dyrene
  • mulighed for, at skabe forbindelse til et dyr vi kender og har et forhold til (medbring foto)
  • træner med hestene på skolen

Arrangementet er for uddannede clairvoyante der har lyst til, at afprøve eller måske udfordre deres evner til, at kommunikere med dyr.

Der serveres lette forfriskninger undervejs. Medbring fornuftigt tøj til den udendørs afdeling af arrangementet.

(Lørdag) 13:00 - 16:30

Lokation

Dyre clairvoyance skolen

Enggaarden, Hede Enge 55, 2765 Smørum

Billetter

Log ind for at se din rigtige pris

Der sælges ikke længere billetter til dette event.

Læg en kommentar

Mine grupper

Please log in to see your groups.

Nye sider