for mennesker med bevidst åndelig kontakt

september, 2019

25sep19:0021:30Forsvundne personer - 5Jeg er jo lige her far

Arrangement detaljer

Har du lyst til at være med til at udvikle Clairvoyant Foreningens fremtidige task force: »Forsvundne personer« ?

Dette er 5. aften af forløbet. Hvis du ikke fik meldt dig til fra starten kan du ansøge om at deltage ved, at skrive en e-mail til info@clairvoyantforeningen.dk.

I de senere år, er der oftere og oftere mennesker der spørger os clairvoyante: »Kan I ikke godt hjælpe med at finde…«. Der er mange hensyn at tage, før vi evt. vælger at hjælpe pårørende eller Politi med, at finde en forsvunden person. Foreningen har indtil nu brug godt et år på, at undersøge hvordan vi kan forbedre vore evner og blive langt mere præcise så vi kan bidrage både konstruktivt, troværdigt og eksakt med information der kan hjælpe såvel pårørende, Politi og den forsvundne. Det er dette arbejde vi nu fortsætter ved, at gå ind i en ny fase, hvor vi fokuserer på, at få skabt en egentlig »Task Force« – en gruppe clairvoyante der sammen har oparbejdet den fornødne viden og ekspertise til, at kunne gå ind i disse sager.

Arrangementet er for alle medemmer af foreningen, der er uddannede clairvoyante rådgivere, og som har lyst til og interesse i at finde forsvundne personer.

Du forpligter dig til at deltage 8 gange i denne omgang, da vi bygger en fælles energi op, og arbejder intenst på at forbedre vores arbejde i gruppen. Prisen på de 400 kr. dækker forplejning og undervisning.

Vi har arbejdet med det i ca 1 år, vi er kommet langt med forskellige metoder og har fået nogle gode erfaringer, som vi ønsker at arbejde videre med.

Du har lyst til at bidrage med dit engagement og input i dette spændende forløb og du brænder for at finde forsvundne personer.

Øvrige datoer: 10. november 2019 | 15. januar 2020 | 26. februar 2020

(Onsdag) 19:00 - 21:30

Lokation

Det spirituelle center i Horsens

Sønderbrogade 80, 8700 Horsens

Læg en kommentar

Mine grupper

Please log in to see your groups.