• henr lavede en statusopdatering 2 måneder, 2 uger siden  ·

Til alle medlemmer af Clairvoyant Foreningen!

Midt i april sendte jeg et email om nogle eksperimenter jeg vil lave med den 6. sans.

Jeg modtog et svar fra Zaenia, hvor hun skrev:
    “det er lidt uklart, hvad det går ud på?”

Og det har hun sådan set ret i. Så nu har jeg skrevet nedenstående om formålet med eksperimenterne og ‘slutprodukterne’. Måske kan det vække jeres interesse? 🙂 Medlemmer af Clairvoyant Foreningen, og andre clairvoyante, kan således stadig sagtens nå at være med i mine eksperimenter, hvis I er interesserede:

Der er tale om et videnskabeligt eksperiment, som enten kan lykkes eller mislykkes. Og hvis det mislykkes er jeg ikke sikker på at jeg vil gøre ret meget ud af at skabe et ‘slutprodukt’. Men de clairvoyante skal selvfølgelig alligevel have penge for deres arbejde.

Formålet med eksperimentet er kort fortalt at forsøge at lave nogle meget konkrete forudsigelser vha. det princip indenfor remote viewing (RV) som kaldes ‘masking’, kombineret med det princip som kaldes ‘tasking temporal outbounder’.
    Et andet princip – eller metode – indenfor remote viewing er ‘associative RV’ (ARV). Denne metode er noget mere primitiv, og ud fra de resultater jeg har set, fungerer det ikke nær så godt som masking.
    Helt overordnet kan man sige at jeg vil forsøge at ‘navigere i gråzonen mellem ARV og masking’.

HVIS det i en eller anden grad lykkes mig at skabe den form for konkrete forudsigelser som jeg sigter mod, så vil jeg vove at påstå at det kan/vil revolutionere mange menneskers erkendelse og opfattelse af sig selv, livet, ens eget ansvar og indflydelse, åndelige ikke-fysiske dimensioner og fænomener og Skaberen og Skabelsen.

Og i så fald vil der formentlig være en betydelig økonomisk gevinst ved projektet. Derfor har jeg sendt følgende spørgsmål til Clairvoyant Foreningen:

Til Clairvoyant Foreningen

Hvis en person opsøger en clairvoyant og stiller nogle spørgsmål og hvis svarene mere eller mindre direkte gør det muligt for personen at opnå en betydelig økonomisk gevinst, har Clairvoyant Foreningen så nogen politik om eller holdning til eller tidligere erfaringer med hvor stor en ‘findeløn’ eller ‘henvisningsprovision’ eller hvad man nu vælger at kalde det, som den clairvoyante bør have for indsatsen?
    Et tænkt eksempel kunne være at en person har en fornemmelse af at der ligger en sørøverskat begravet på en af øerne syd for Fyn. Personen stiller en række spørgsmål til en eller flere clairvoyante, og ud fra svarene lykkes det faktisk vedkommende at finde skatten.

KH
    Henrik Rosenø

I den situation vil ‘slutprodukterne’ bestå af alle de måder hvorpå vi/man kan forsøge at gøre menneskeheden opmærksom på alt det man kan lære af opdagelsen/resultatet.

Jeg vil helst vente med at afsløre mere konkret hvad det er jeg forsøger at forudsige, indtil jeg føler at jeg kan konkludere om eksperimentet lykkedes, og i hvilken grad. Også for at du og de øvrige clairvoyante kan koncentrere jer om at være clairvoyante i stedet for at spekulere en hel masse over hvordan ‘masking’ osv. fungerer og hvordan de principper MÅSKE kan sætte mig i stand til at lave meget konkrete forudsigelser. Bagefter kan vi sætte os ned sammen og diskutere det i timevis. 🙂

Hvis du er nysgerrig efter hvad masking er, så er den bedste kilde jeg kender: http://farsight.org/FarsightPress/Farsight_Forecasting_Method.html
    Derudover kan man købe en DVD med et foredrag om det her: http://www.irva.org/conferences/speakers/allgire.html
    ‘Tasking temporal outbounder’ er forklaret i ‘Journal of Scientific Exploration’ her: farsight.org/Peer-Reviewed-Research/Courtney_Brown_JSE_Temporal_Outbounder_Spring_2012_published_article.pdf

Jeg ser frem til at høre fra jer!
    Kontakt mig evt. via den email adresse der står på mit website transformation.dk .

KH
    Henrik